Veluxen

l

Velux installateur regio Aalter

Dakwerken Aalter is ook gespecialiseerd in Veluxen. Velux-ramen zijn de beste manier om een ​​nieuwe lichtbron op daken te creëren, of ze nu hellend of plat zijn. Overweeg waar u er een in uw huis zou kunnen plaatsen om uw huis van verlichting en waarde te voorzien.
Velux is ’s werelds grootste fabrikant van dakramen en heeft een reputatie van uitmuntendheid die maar weinigen kunnen evenaren.

Velux biedt huiseigenaren een verscheidenheid aan raamstijlen om de donkere hoeken van hun huis op te fleuren. Het installeren van veluxes is eenvoudig en ze zijn verrassend goedkoop in vergelijking met andere manieren om keukengerei toe te voegen aan een onderbenutte ruimte, zoals een zolder of opslagruimte. We installeren regelmatig veluxes in Lochristi en de omliggende townships.

Velux Voordelen

De mogelijkheden zijn eindeloos, en ze beginnen met de juiste soorten jaloezieën. Jaloezieën kunnen u helpen om lager gelegen serre in uw huis om te toveren in heldere, esthetisch aangename omgevingen om in te wonen en te werken. Woonkamers, keukens en kantoren kunnen allemaal prettiger worden om in te wonen door ze sfeer en ambiance te geven.
Daarnaast bieden E-LUX ramen een unieke uitstraling die iedereen in het gezin zal aanspreken. De klassieke of modernere witte alternatieven waaruit u kunt kiezen, maken ze net zo stijlvol, slim en perfect in elke kamer als elke andere.

 

Snelle Installatie
Snelle Installatie

Velux-vensters zijn eenvoudig te installeren. Ze kunnen volledig vanaf de binnenkant van de raamuitsparing worden geïnstalleerd, dus er zijn geen steigers of andere dure constructiematerialen nodig.

Meerwaarde huis
Meerwaarde huis

VELUX ramen zijn een slimme investering die steeds populairder worden in en om het huis. Tegenwoordig moeten huizen dubbele beglazing en een zekere mate van energie-efficiëntie hebben – VELUX-ramen zullen dit bieden, evenals een hele reeks moderne functies die elke nieuwe koper zouden aanspreken. Dakramen worden ook steeds aantrekkelijker voor huiseigenaren, vooral omdat thuiswerken steeds gebruikelijker wordt en onze huizen een grotere rol gaan spelen in zowel werk als vrije tijd.

Levensduur
Levensduur

De VELUX ramen met dubbele beglazing behoren tot de mooiste ter wereld, zijn gemaakt van eersteklas materialen en zijn voor de installatie geverfd om vocht vast te houden. De afwerking van VELUX ramen is ook ademend, met UV-bestendigheid en bescherming tegen fel zonlicht, evenals een lange levensduur.

Velux installateur regio Aalter

Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen of problemen rondom Velux ramen.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend